Responsive club website laten maken?

Responsive, misschien heeft u er wel eens van gehoord. Wij leggen het in het kort nog even uit. Het betekent dat de inhoud van uw website eigenlijk op alle apparaten perfect wordt weergegeven. Dus:

  • Geschikt voor mobielResponsive website voor club of vereniging
  • Geschikt voor tablet
  • Geschikt voor desktop

Op alle apparaten waar u de website opent, wordt de website opgedeeld op een manier dat deze het best past in de schermgrootte van de gebruiker en optimaal wordt getoond. Het ontwerp van een responsive website schaalt dus mee naar de afmetingen van het scherm waarop de gebruiker het bekijkt.

Responsive: website op maat gemaakt voor uw club of vereniging.

Hou de leden van uw voetbalclub met uw website altijd en overal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, speelstanden, en koppel deze aan uw social media.

Of uw bezoekers langs de lijn staan en even snel op hun mobiele telefoon de uitslagen willen bekijken, of ’s avonds op de ipad of de desktop computer, het is altijd mogelijk!

Test of uw website responsive en mobiel vriendelijk is.

Wilt u weten of uw huidige site mobile-friendly is, en ook op mobiele schermen goed bekeken kan worden? Google heeft een handige test online gezet, waarmee je dit makkelijk kunt controleren.

Benieuwd wat wij voor uw club kunnen betekenen? Bekijk onze voorbeeld club site, of neem hieronder contact met ons op!