Uw sportclub website hoog in Google?

Een van de goedkoopste manieren om nieuwe leden te werven voor uw club of vereniging is via Google. Bezoekers komen veel sneller op uw website als deze goed vindbaar is. Hoe meer bezoekers, hoe meer leden, en hoe meer uw sponsoren in the picture komen. En als uw sponsoren meer exposure krijgen, betekent dat ook dat zij meer voor u kunnen betekenen. Al onze websites worden standaard SEO geoptimaliseerd opgeleverd.

Google website club of vereniging hoog in zoekresultatenGoogle SEO geoptimaliseerd

SEO staat voor Search Engine optimisation, oftewel zoekmachine optimalisatie. We werken met WordPress, een CMS die standaard technisch geoptimaliseerd is om zo goed mogelijk vindbaar te worden. Wij zorgen voor een geoptimaliseerde website, die zowel qua structuur als sitemap gebouwd is om zo hoog mogelijk te scoren in Google. U hoeft alleen nog maar de juiste inhoud te plaatsen op uw website.

Zoekmachine optimalisatie voor uw vereniging

Zoekmachine optimalisatie voor uw clubsite is belangrijk. Een prachtige website die niet gevonden wordt, levert niks op. Zodra u goed gevonden kan worden, betekent dat automatisch meer leden, meer bezoekers en meer sponsoren, waardoor uw club zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met blijven scoren!