WordPress website voor uw club

Wij maken uw club website in WordPress. WordPress is een CMS (Content Management System), wat betekent dat u zelf gemakkelijk alle inhoud van uw website aan kunt passen naar uw wens. Het toevoegen van nieuwsberichten, het aanpassen van pagina’s, uitslagen, adverteerders etc. Bijna alles aan de website is makkelijk aanpasbaar.

Voordelen van WordPress.

Het gebruik van WordPress heeft een hoop voordelen. Wordpress website voor uw club of verenigingHieronder in het kort de belangrijkste opgesomd:

 

  • Het is een van de meest gebruiksvriendelijke Content Management Systemen. Het werkt erg intuïtief en is daar ook bekend om. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen er mee werken. Het onderhouden van WordPress websites wordt als zeer gemakkelijk ervaren.
  • Het CMS wordt continu ontwikkeld, zodat het systeem altijd up-to-date is en beveiligd. Er is een ontzettend grote community met programmeurs die werken met en aan het systeem. WordPress komt gemiddeld met 8 updates per jaar, wij zorgen bij ons Plus-Pakket ervoor dat u altijd up-to-date bent.
  • Een ‘onbeperkt’ aantal functionaliteiten; WordPress is makkelijk uit te breiden als CMS, waardoor het relatief minder tijd/geld kost om extra functionaliteiten op een later moment toe te voegen. Mocht u later dus nog extra wensen hebben buiten het pakket dat wij aanbieden, is dat bijna altijd mogelijk.
  • De technologie is van de grond af aan afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO). De websites lenen zich hierdoor bij uitstek voor goede marketing. Hierdoor is WordPress een van de meest vriendelijke systemen om te gebruiken om zo goed mogelijk gevonden te worden.
  • Het CMS is heel erg ‘licht’ gemaakt, wat zorgt voor een snelle laadtijd. Zo is uit onderzoek gebleken dat elke seconde aan laadtijd kan zorgen dat mensen eerder afhaken van uw website.
  • Al onze websites worden standaard responsive opgeleverd met de ‘mobile-first’-gedachte: bij het ontwerpen en maken van de website wordt altijd rekening gehouden met hoe de website er op een mobiel optimaal uit zal zien.